Kutyapanzió

Elutazna? Elfoglaltsága van, ahová kutyusát nem viheti magával? Nincs kire bízza kedvencét? Azonnali megoldás: Viber: Lukács Erika (Eri)+36 302 414241

 

 

Az érdi kutyapanzióban télen is jól érzik magukat vendégeink! Kedvencét, ha elhozza a kutyapanzióba, mi gondoskodunk róla, hogy ne fázzon meg, de szabadon szimatolhasson, futkározhasson a zöld kertben!

 

Téli képek az Érdi Kutyapanzóban töltött időről

 

Kutyapanzió Érden

Kutyapanzió, 2030 Érd, Cankó utca 18

Bejárat a Kutyapanzióhoz

Kutyapanzió kerti része, a gondtalan futkározás helye!

 

Kedves kutyatulajdonos barátaim!

Magam is nagy állat- és kutyabarát lévén a kutyakozmetikán kivűl kialakításra került a minden ígényeket kielégítő kutyapanzió. Célom az volt, hogy olyan kutyapanziót hozzak létre, ahol barátságos könyezetben, tágas kertben, télen fűtött szobában a kutyusok jól érezzék magukat, így biztos vagyok abban, hogy gazdijuk is elégedett lesz.
A kutyapanzió gondolata Magyarországon még csak gyerekcipőben jár, azonban a mai világban elengedhetettlen fontosságúnak tartom, hogy adott helyzetben, amikor a család kedvence nem tarthat a gazdival (pl.: egy hosszabb utazás), akkor is a megfelelő ellátásban részesüljön, biztonságban, és szeretetben ezen idő alatt. Ez mind a kutyusnak,  mind a gazdinak nagyon fontos.
Mivel magam is kutyatulajdonos vagyok, így tisztában vagyok az ilyenkor felmerülő kérdésekkel és vegyes érzelmekkel, aggodalmakkal.

Tapasztalataim szerint azok a gazdik, akik először veszik igényben a kutyapanzió szolgáltatásait, sokkal aggódobbak. Mindez teljesen természetes, és normális. Kutyapanziónkban lehetőség van arra, hogy érdeklődjön kutyusa hogyléte felől.

Kérek minden vendégemet, hogy kutyusát friss, 1 hónapnál nem régebbi bolhairtó cseppel ellátva hozzák. Ha éppen nincs rá lehetőség, a kutyapanzióba érkezéskor megkaphatja ezt a kutyus.

 

Érkezéskor kérném az oltási könyvet, melyben tulajdonos adatai elérhetősége szerepel.

Kutyusok beadása illetve kiadására   de. 8-l0 h, valamint du.15-17.h.között.

                                                                                                            

 

Bejárat a kutyapanzióhoz
Bejárat a kutyapanzióhoz

Bejárat a kutyapanzióhoz
Ilyen nekünk is van. - kutyapanzió
Ilyen nekünk is van. - kutyapanzió

Ilyen nekünk is van. - kutyapanzió
Lépcsőzés - kutyapanzió
Lépcsőzés - kutyapanzió

Lépcsőzés - kutyapanzió
kutyapanzió vendégei
kutyapanzió vendégei

kutyapanzió vendégei
játszótársak
játszótársak

játszótársak

Kutyapanzió - Kutyakozmetika Érden
kutyakozmetika-érd.hu